Lydighed  udstilling  oplevelser
 

LP1 i Lyngby, april 2005:

Så fik vi endelig vores 1. pr. HURRA! Clara var som altid rigtig dygtig og gjorde sit til at resultatet skulle blive godt. Desværre er hendes fører ikke helt så dygtig og jeg brugte dobbelt kommandoer og lod hendes ikke helt selv søge næseprøven. Det blev til 162,5 point.

LP 1 i Hillerød, november 2004:
Vi kiksede næseprøven. Hvilket ligeså meget var min skyld, da jeg tydeligvis kunne se på Clara at hun ikke tog den rigtige pind. Når hun gør den slags herhjemme ignorerer jeg hende, til hun til sidst henter den rigtige pind til mig. Men nu var vi jo til prøve, så jeg blev i tvivl og kaldte hende ind. Resultat for øvelsen: 0. Så kan jeg lære det!!!

Desuden er vi så stadig ikke sluppet af med Claras uheldige tildens med ikke at gide lineføring, når vi er til prøve. Det er jo igen helt bestemt mig, der er anderledes, når vi er til prøve. Det må vi så træne videre med. Ialt fik vi 142 point og altså en 2. præmie. Igen!!

LP1 i Roskilde, maj 2004:
Vi fik 148 point og en anden præmie, MEN vi blev nr. 2 to i klasse 1. Clara gjorde det rigtig flot idag, nu er det bare mig der skal tage mig sammen!!

Du kan se billeder fra prøven her

LP1 i Helsingør, maj 2003:
Vi fik 146,5 point og altså en anden præmie, men så snupper vi bare 1. præmien en anden gang.

Clara var desværre blevet for træt da det endelig var vores tur, da havde den stakkels tøs ventet i 6 timer.


LP1 i Ballerup
Clara har bestået LP1 i Ballerup 21/09/2002
 

LP1 i Hillerød:
Vi fik en dårlig start. Bilen gik i stå midt på motorvejen! Hvilket betød at vi ankom til prøverne efter de var begyndt. Pinligt!! Behøver jeg nævne at vi kun fik 113 point? Når jeg gik, gik Clara også og dermed fik vi 0 i stå og 0 i stillingsskift